Мечтите трябва да се сбъдват
Мечтите трябва са се сбъдват
в преследване на щастието.
Тогава пресичат се разстояния
и възли се разсичат.
Светове се прегръщат
и сърца се сливат.
Вплитат се копнежи, желания,
надежди се вплитат жадно
в преследване на щастието.
Мечтите трябва да се сбъдват,
да събират парченца нежности.
Тишини, усещания, любов да събират.
Прегръщат ги слънцеслучвания
и щастието се усмихва уловено.
Късче сладка зрялост. Щастие.
©Ванко Николов(Starkmaster ®vn)
© Ванко Николов Все права защищены