7 sept 2013, 18:44

Мечтите трябва да се сбъдват 

  Poesía » De amor
407 0 1

Мечтите трябва да се сбъдват

 

Мечтите трябва са се сбъдват

в преследване на щастието.

Тогава пресичат се разстояния

и възли се разсичат.

Светове се прегръщат

и сърца се сливат.

Вплитат се копнежи, желания,

надежди се вплитат жадно

в преследване на щастието.

Мечтите трябва да се сбъдват,

да събират парченца нежности.

Тишини, усещания, любов да събират.

Прегръщат ги слънцеслучвания

и щастието се усмихва уловено.

Късче сладка зрялост. Щастие.

 

©Ванко Николов(Starkmaster ®vn)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??