9 янв. 2015 г., 10:54

Между двата свята 

  Поэзия » Философская
440 0 0

Чувствам моето сърце,
туптящо в твоите ръце,
кърви, тупти и пак кърви,
с кръвта се смесват моите сълзи,
душата, напуснала грозната плът,
тръгна по своя така търсен път...
освободена...

 

© Дилян Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??