30 июл. 2015 г., 23:08

Ментово 

  Поэзия » Любовная
549 0 1

Говори ми бавно.

Устните ти са мои,

скоростни отсечки в съзнанието,

сърцевидни завои.

С тях ми рисуваш остров на рамото

и кораби с аромат на мохито.

Топиш предразсъдъци.

Превръщаш ме в малък ментов бонбон.

И между синьото и червеното,

избираш зеленото, Нео.

Мен.

© Ле Бед Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??