30.07.2015 г., 23:08 ч.

Ментово 

  Поезия » Любовна
547 0 1

Говори ми бавно.

Устните ти са мои,

скоростни отсечки в съзнанието,

сърцевидни завои.

С тях ми рисуваш остров на рамото

и кораби с аромат на мохито.

Топиш предразсъдъци.

Превръщаш ме в малък ментов бонбон.

И между синьото и червеното,

избираш зеленото, Нео.

Мен.

© Ле Бед Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??