Jul 30, 2015, 11:08 PM

Ментово 

  Poetry » Love
545 0 1

Говори ми бавно.

Устните ти са мои,

скоростни отсечки в съзнанието,

сърцевидни завои.

С тях ми рисуваш остров на рамото

и кораби с аромат на мохито.

Топиш предразсъдъци.

Превръщаш ме в малък ментов бонбон.

И между синьото и червеното,

избираш зеленото, Нео.

Мен.

© Ле Бед All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??