25 июн. 2012 г., 15:06

Мерси!!! 

  Поэзия
741 1 4

МЕРСИ!!!

Мерси, че превърна
черното в бяло!
Мерси, че ме върна
в детско одеяло!

Мерси, че направи
деня по-красив!
Мерси, че направи
живота по-жив!

Мерси, че остана,
щом бях пак сама!
Мерси, че ме хвана,
щом бях на ръба!

Мерси, че ти беше
човекът до мен,
със който преминах
през всеки нов ден!

© Ралица Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??