Ровете в профила ми като луди,
търсете в публикации интрига.
Това, което всъщност ме вълнува,
споделям лично само с неколцина.
Кой как бил лайкнал, как е коментирал,
дали е непознат или приятел,
кой тъп, кой луд, кой лайкове събирал...
Познайте кой тук е за психиатър.
Блокирайте ме от безсилна злоба,
фалшиви профили си направете,
рефрешвайте от тях до изнемога,
мразете ме, следете ме, дебнете...
Излишно е да пращате покани,
каквото качвам, вижда се от всички.
Кой както може се излагайте
и не бе, хич не го приемам лично.
Животът ви е скучен явно, драма.
Разбирам, че не ви е никак лесно,
но с тази тънка злобичка дребнава,
далече сте от мойте интереси.
© Ива ВалМан Все права защищены