8 апр. 2013 г., 13:00

Миг 

  Поэзия » Любовная
641 0 2

За миг ще се затворят твоите очи

и ще скрият нещото, което

ме кара да заспивам и буди сред вълни...

за миг ще завалят и дъжд, и пепел...!

 

Щом мигнеш, аз ще се променям

по малко, всеки път, със две сълзи,

и от този свят за миг аз ще изчезвам,

но в мислите ще пазя твоите очи...!

© Маломир Стръков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??