15 апр. 2008 г., 23:17

Миг на раздяла 

  Поэзия » Любовная
946 0 5
Миг на раздяла

Две очи, а в тях една сълза…
Едно сърце, а в него само пепел…
Една любов, превърната в тъга…
Един живот, сам себе си обрекъл…

Две очи, а в тях пустиня бяла…
Едно сърце, разкъсано от рана…
Една любов, превърната в раздяла…
Един живот… и друго не остана…

© Гери Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??