18 апр. 2021 г., 08:32

Миг от истина 

  Поэзия
246 0 0

Ще бъде само миг, да те докосна,

да те вдишам и да те погълна,
а след него ще настане после,
когато пак в сълза ще те превърна.
И само лъч в зеницата ще е родил
чрез твоя образ светлината,
а след него отново мрак ще е покрил
очите, дето все те чакат.
Ще има глъдка за жаждата живот
и усмивка лицето ще рисува. 
Кажи ми, как човек да е готов
с тази истина безкрай да се сбогува?! 

 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??