24 мая 2008 г., 23:02

Миг преди да те погуби 

  Поэзия
663 0 7
  Радвай се, ти пак си на върха,
  с бляскави одежди и корона,
  която отразява глупостта
  на хората, които ти се кланят.

  А аз отново тъна във калта,
  да мислиш, че си победила,
  но утре като се изправя, ще сразя
  твойта самоувереност без сила.

  Защото всичко има своя край
  и твоят вече е настъпил,
  несъзнала се усмихваш на печал
  миг преди да те погуби.

© Ивето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??