20 авг. 2008 г., 20:13

Миг самота! 

  Поэзия » Белые стихи
538 0 1
Тази нощ не реших да остана сам,
а да отида на онзи приказен бряг,
където можех да избягам от всичко,
където можех да остана сам с мислите си!

И докато се вглеждах сред нищото,
един глас от някъде ми каза едно:
"Не е важно с кого и къде сме,
а е важно как го възприемаме!"

Дълго след това размишлявах над тези думи!
Дълго се чудих кой би ми казал точно това!
И след тези думи исках да остана тук завинаги,
ала едно момиче се появи като нежен спомен,
за да ме отведе надалеч от тук.

Знам, че в този миг от моята самота
ще запомня едно-едничко нещо!
Не е важно с кого и къде сме,
а е важно любимата ми винаги да е до мен!

© Пацо Танчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??