4 апр. 2007 г., 16:58

МИГОВЕ 

  Поэзия
947 0 11

 

Hай-истинските мигове родиха се без думи.

Безброй светулки, пръснали мълчание.

Най-чаканите мигове открадна от съня ми

и съживи ги без излишни обещания.


Минутите бленувани дойдоха с тишината,

разплела смугли звуци от горите.

Смълчани пак ще се порадваме на топлината

след всеки дъжд, разплискал се в очите.


Димитрия Чакова



© Димитрия Чакова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??