26 окт. 2009 г., 01:44

Мигове, събрани в мечтание 

  Поэзия » Другая
392 0 0

Тъмен, празен салон,
на сцената -
единствен светъл лъч,
сянка на жена...
самотна и изящна,
тъжно прекрасна -
вглъбена в танц неповторим,
сякаш следва своя любим...
Нежна музика ушите ù гали,
образ мил тялото ù пали...
Любов забранена -
красива и страстна,
почти съвършена,
родена като на сцена,
с пропуснати мигове ранена -
несбъднат танц...
изпуснати срещи...
неоткрити в мрака
остават следи горещи...

Последен акорд,
жена, обгърната с очарование,
събрала пропуснатите мигове
в  мечтание...

© Ани Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??