4 июл. 2021 г., 06:15

Мигът ... 

  Поэзия
242 0 0

 

Докоснах пеперудени крила

по-нежни от коприна,

трепет долових незван,

проблесна бяла светлина,

изтръпнал ръката си прибрах

и мигът сърдито ме отмина...

Остана си душата ми сама,

уплашена, в пашкула омотана

сред паяжини и коприна...

... душа на какавида...

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??