Jul 4, 2021, 6:15 AM

Мигът ... 

  Poetry
244 0 0

 

Докоснах пеперудени крила

по-нежни от коприна,

трепет долових незван,

проблесна бяла светлина,

изтръпнал ръката си прибрах

и мигът сърдито ме отмина...

Остана си душата ми сама,

уплашена, в пашкула омотана

сред паяжини и коприна...

... душа на какавида...

 

 

 

 

 

© Валентин Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??