26 февр. 2020 г., 13:47

Мила майко! 

  Поэзия » Другая
314 1 0

Когато трябва да намеря рамо,

на което аз да се опра,

с теб сал, мила мамо,

злото мога аз да спра.

 

В тежките мигове си с мен,

затуй аз силно те обичам,

всеки проблем с теб е споделен,

с гордост твой син се наричам.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??