26.02.2020 г., 13:47 ч.

Мила майко! 

  Поезия » Друга
310 1 0

Когато трябва да намеря рамо,

на което аз да се опра,

с теб сал, мила мамо,

злото мога аз да спра.

 

В тежките мигове си с мен,

затуй аз силно те обичам,

всеки проблем с теб е споделен,

с гордост твой син се наричам.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??