Feb 26, 2020, 1:47 PM

Мила майко! 

  Poetry » Other
315 1 0

Когато трябва да намеря рамо,

на което аз да се опра,

с теб сал, мила мамо,

злото мога аз да спра.

 

В тежките мигове си с мен,

затуй аз силно те обичам,

всеки проблем с теб е споделен,

с гордост твой син се наричам.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??