2 февр. 2022 г., 20:33

Мила моя 

  Поэзия » Любовная
342 0 0

Аз те чакам, мила моя,

сега за теб създавам стих,

гледам звездите в безброя,

колко сълзи в душата скрих,

изпълнен с жажда за красота,

аз ти казвам - още те обичам,

а ме терзае мъка, самота,

ангел мой те аз наричам,

най-прекрасната в света си,

но този ангел е далеч от мен,

дъжд в душа минорно се ръси,

аз потиснат съм и натъжен.

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??