9 дек. 2008 г., 15:49

Миниатюри 

  Поэзия
691 0 10

            Миниатюри

 

                    * * *

Очите ти се смеят...

Не ги оглеждай в моите очи...

Изкушаваш ме...

Смехът е зараза...

 

                     * * *

Ще те докосна... Без да искам...

Ще ме докоснеш... Нарочно...

... Къде

               остана

                              Земята...

 

                      * * *

Ще се "изгубя"...

... Това ли искам...

(... Когато човек се губи, винаги

е сам...

... Може би разочарованието идва,

когато се "намериш" сам...)

Ще ме намериш ли?

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??