10 окт. 2010 г., 20:39

Мираж! 

  Поэзия » Любовная
695 0 1

Сънувах, че съм в пустиня съвсем сама.

Търсих любов и закрила.

Търсих щастие, но намерих сълзи.

Ах, как исках ти да си моята любов и закрила.

Ах, как исках щастието да бъдеш ти.

Но не и да бъдеш мойте сълзи, които

блестят в две нежни детски очи!

© Надя Донкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??