1 июл. 2011 г., 01:27

Мираж ли си, любов? 

  Поэзия » Любовная
731 0 1

 

С  пресъхнали  устни  се  влача  в  пустинята

към  извора  на  мечтана  любов

и  трепереща  поисках  да  отпия

глътка  нежност,  обич  и  страст,

но  болка  прониза  сърцето  ми

и  аз  разбрах,

че  това  беше  само  мираж.

 

Продължих  да  се  влача  отново

към  сочния  плод  на  мечтана  любов

и  трепереща  поисках  да  отхапя

малко  обич,  нежност  и  страст,

но  болка  разкъса  душата  ми

и  аз  разбрах -

това  отново  беше  мираж.

 

Моя  любов,

ти  си  само  илюзия,  ти  си  мечта,

ти  не  съществуваш  в  реалността.

А  аз  те  искам  тук  и  сега,

Но  тебе  те  няма...


А  дали  си  само  мечта?

 

 

***   ***   ***

© Дора Трифонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Може би за някои е мечто, просто ти така го чувстваш, поздрав!
Предложения
: ??:??