27 апр. 2011 г., 23:00

Мирише ми на лято 

  Поэзия
439 0 0

Мирише ми на лято,
на десетки спомени
от вятъра донесени
и днес с моите чисти чувства,
дъга извиват някъде из мечтите ми,
рея се и се прераждам в
чудесата на света сред мислите ми
и те там далеч отнесени.

 

2010 г.

© Зора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??