12 дек. 2010 г., 20:50

Мисия 

  Поэзия
504 0 1

          поръчах си усмивка

          пристигна с куриер и

          повдигна духа ми

          ето - виждам се нова - щури неща

          ми се правят

          глътвам капчица копнеж

          и виж -

          щастливо ми е

          и усмихнато

          сън ли е или намерих имане...

          ей

          огън съм

          тръгвам на мисия... възможна

          с теб и

          моята усмивка

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??