поръчах си усмивка
пристигна с куриер и
повдигна духа ми
ето - виждам се нова - щури неща
ми се правят
глътвам капчица копнеж
и виж -
щастливо ми е
и усмихнато
сън ли е или намерих имане...
ей
огън съм
тръгвам на мисия... възможна
с теб и
моята усмивка
© Дима Всички права запазени