3 нояб. 2020 г., 14:32

Мисли ... 

  Поэзия
286 0 0

Моите мисли
набъбнали от неистини
скрити в ниши измислени,
с ръце изстисквам ги
за дообмисляне
до осмисляне…
раждат се истини
пречистени…
душата ми простенва
истински
за искреност…

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??