Nov 3, 2020, 2:32 PM

Мисли ... 

  Poetry
288 0 0

Моите мисли
набъбнали от неистини
скрити в ниши измислени,
с ръце изстисквам ги
за дообмисляне
до осмисляне…
раждат се истини
пречистени…
душата ми простенва
истински
за искреност…

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??