25 июл. 2010 г., 12:29

Мисли спестовно 

  Поэзия
646 0 14

Не гледай виновно

Мисли спестовно

Стига празнодумие

Пълно безумие

Полумрак и мрак

Като похлупак

Нова присъда

Как да отпъдя

Как да отсея

Как да живея

Безсънен сънувам

Пак се осъждам

Отвред и отпред

Отвън и отвътре

Отглеждам за утре

Откъсвам за днес

Мъничко стрес

Не гледам виновно

Мисля спестовно

 

© Любомир Деничин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??