Jul 25, 2010, 12:29 PM

Мисли спестовно 

  Poetry
645 0 14

Не гледай виновно

Мисли спестовно

Стига празнодумие

Пълно безумие

Полумрак и мрак

Като похлупак

Нова присъда

Как да отпъдя

Как да отсея

Как да живея

Безсънен сънувам

Пак се осъждам

Отвред и отпред

Отвън и отвътре

Отглеждам за утре

Откъсвам за днес

Мъничко стрес

Не гледам виновно

Мисля спестовно

 

© Любомир Деничин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??