31 июл. 2011 г., 14:24

Мисли за мен като за вятър 

  Поэзия » Любовная
934 0 4

Мисли за мен като за вятър,

не се опитвай порива да спреш,

днес върлувам във душата ти

и разпалвам в теб копнеж.

 

Не се вини, че нямаш сили

в сърцето си ураган да побереш,

запази си спомени за мене,

безплътна съм, ще разбереш.

 

Не пропилявай дните си в мечти по мене,

намери си пристан и се спри,

аз съм само буреносно бреме

и свободата в мен неистово крещи.

 

Мисли за мен като за вятър,

развихрил се за малко в твоята душа,

снижи се и изчакай да премина,

забрави ме!

Аз съм само ехо на жена.

 

 

***   ***   ***

© Дора Трифонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??