29 июл. 2022 г., 09:35

Мисли за тебе 

  Поэзия » Любовная
451 0 3

 

Често си мисля

Къде си...

Къде ли и тебе животът отнесе...

Как го живя?

Намери ли щастие?

Любовта си със някого сподели ли?

Често си мисля...

Дали си спомняш за мене

Дали си задаваш – тез същите, болни въпроси

Дали те боцва нещо в сърцето,

когато моето име дочуеш

След толкоз години 

„пъзела“ разгада ли?

Отговорa намери ли ?

Разбра ли

защо те оставих ...

и как за цял живот

ми разби сърцето?

 

Valentina Mitova

27/07/2022

© Valentina Mitova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??