26 янв. 2010 г., 12:29

Мисълта за теб 

  Поэзия » Любовная
649 0 0

Мисълта за теб обгръща ме като мъгла
и лутам се из непознати небеса,
търся аз усмивката ти нежна всякога.
Искам аз с ръце да те обгърна
и така да бъдем заедно във вечността.
Думите ти нежни топлят ме в студа,
а очите като две искрици - сразяват моята душа
и всичко по-красиво е сега,
защото ти си тук,
а аз не съм сама.
И радвам ти се, сякаш
ангел си, от Бога пратен с мисия една -
безсмъртие да ми дариш
и в богиня да ме претвориш.

© Ваня Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??