18 апр. 2008 г., 09:51

Млечносиньо 

  Поэзия » Другая
502 0 9
 МЛЕЧНОСИНЬО

В МЛЕЧНОСИНЯТА ВЕЧЕР, КОГАТО

ПОТРЕПЕРВАХА БЕЛИ ЗВЕЗДИ,

ЗАМЕЧТАНИ ЗА СИНЬОТО ЛЯТО

СЪС ЗЕЛЕНИ И СЛЪНЧЕВИ ДНИ,

НАД ГРАДА СЕ ПОСИПАХА ЛУДО,

ЕЛЕГАНТНИ, С ИЗЯЩНИ КРИЛЕ,

ПОЛУДЕЛИ ЗА ТАНЦ ПЕПЕРУДИ

И ОБВИХА ГО В СНЕЖНО СЪРЦЕ.

СГУШЕН В БЯЛАТА МЕКА ЗАВИВКА

ТОЙ СЪНУВА СЪНЯ СИ СРЕБРИСТ,

АЗ ДЪЛГО ГО ГЛЕДАМ С УСМИВКА

И СЯДАМ ПРЕД БЕЛИЯ ЛИСТ.

© Елена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??