14 окт. 2009 г., 15:37

Много ли струва? 

  Поэзия » Другая
549 0 2

 

Много ли струва?

 

Много ли струва, кажи, една нежна дума?!

Радост в нечий очи... после обич безумна.

 

Много думи да кажеш можеш със  обич

и след тях ще изчезне всяка страшна тревога.

 

Знаеш, кратък е пътят до ранено сърце...

Щом говориш със обич - в тебе обич расте.

 

И е светло, и чисто в твойта млада душа,

щом в добро ти превръщаш лошото на Света...

 

 

 

 

 

 

 

Нищо не струва една нежна дума... следва щастие... после обич безумна...

© Димена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??