17 сент. 2020 г., 22:42

Много лично 

  Поэзия
494 0 2

За мен ще си останеш тайно

потрепване на пеперудено крило,

в окото на Водолея стар, незнайна,

отронена капка кехлибарена любов.

И нищо не е толкова случайно

във въртележката на този

шеметен живот,

когато съкровеното е най-потайно

и за топлина в душата е залог…

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??