***
Искам да кажа, колко много ми
липсваш.
В този ред думата, "много"
колко малко звучи.
Искам и аз много да ти липсвам, този път думата
"много" е в повече.
и се сещам
Като пиша се раждам.
А мълча ли "Много" Умирам.
***
© Султан Ангелов - DESTUR Все права защищены
Не е точно моят тип поезия, но ме хвана.