7.10.2016 г., 8:53 ч.

"Много" - Умирам 

  Поезия » Любовна, Философска
471 2 2

***

Искам  да кажа, колко много ми 

липсваш. 

В този ред  думата, "много"

колко малко звучи.

 

Искам и аз много  да ти липсвам, този път думата

"много" е в повече.

 

и се сещам 

 

Като пиша се раждам.

А мълча ли "Много" Умирам.

***

© Султан Ангелов - DESTUR Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??