25 апр. 2010 г., 17:40

Мода 

  Поэзия » Для детей
580 0 6

В бялата булчинска рокля на мама

облякох се днес, за да стана принцеса,

червило си сложих - нали съм голяма,

обаче бижутата знам ли къде са?

 

Нахлузих и токчета - остри и тънки

и вече досущ като мама потраквам,

а утре ще бъда в  изтъркани дънки,

защото любимите те са на кака.

 

Гримирах се стилно, прическа направих,

подрънкват във чантата малко парички.

Готова съм аз за купон и забави

и вкъщи танцувам прекрасно пред всички.

 

А татко се смее - била съм плашило.

Какво ли разбира човекът от мода,

от женския грим, тоалет и червило...

Ох, с тези обувки не мога да ходя!

 

© Нели Вангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??