9 янв. 2016 г., 20:59

Модерно 2 (ъпгрейд) 

  Поэзия » Юмористическая
747 0 0

Дишам био въздух

И пия еко вода

Любовта ми е сурова

И веган

Изработих си я сама

Когато се смея

Не предизвиквам алергия

Само давам енергия

А когато сънувам

Сънувам без парабени

И в душата ми няма глутени

© Зорница Станчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??