24 июл. 2009 г., 20:51

Мое лято 

  Поэзия » Для детей
1132 0 16

Колко те обичам, Лято!

Пак градините, полята

къпеш в своя слънчев зной.

Няма време за покой.

Натежал е плод и клас.

Жътва. Свърши ли, тогаз

за почивка иде време.

Бърза всеки да поеме

на море, на планина.

Да потърси хладина...

Ех, отлиташ толкоз бързо,

ала с теб оставам свързан.

С топлите коси от злато,

колко те обичам, Лято!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??