24.07.2009 г., 20:51 ч.

Мое лято 

  Поезия » За деца
1133 0 16

Колко те обичам, Лято!

Пак градините, полята

къпеш в своя слънчев зной.

Няма време за покой.

Натежал е плод и клас.

Жътва. Свърши ли, тогаз

за почивка иде време.

Бърза всеки да поеме

на море, на планина.

Да потърси хладина...

Ех, отлиташ толкоз бързо,

ала с теб оставам свързан.

С топлите коси от злато,

колко те обичам, Лято!

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??