2 апр. 2007 г., 15:44

Мое малко момиче 

  Поэзия
1287 0 1
Мое малко момиче,
моя малка мечта.
Жадувана, обичана от всеки,
дарена с доброта.

Момиче мое малко,
целуни ме.
Дари ме с усмивка,
стопли ме.

Момиче, девицо, с душа чиста,
обичай, обичай,
с мечтите си тичай,
обичай.


© Усмивчица Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Страхотно е!Поздравления за прекрасния стих...
Предложения
: ??:??