26 окт. 2012 г., 17:02

Мое необятно море 

  Поэзия » Любовная
1220 0 5

Обичам те, мое необятно море

с всевъзможните ти, там, подземни корали,

които не знам как съществуват, без да имат сърце,

неподвижно се реят сред пясъчните ти кристали.

 

Те не знаят, горките, защо се люшкаш така

и образуваш безброй вълни полудели,

които с твоята мисъл целуват брега

и с болката на всички раздели.

 

Сега съм тук, дойдох при тебе сама,

за да те помоля да ми изпиеш сълзите.

Дай ми отново една малка мечта,

с която да достигна звездите!

© Росица Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??