22 июл. 2017 г., 15:47

Моето дете 

  Поэзия » Другая
536 0 0

Моето дете, ах, как сладко спи върху мен.

Моето дете, още бебе е то.

Моето дете, не бързай ти да порастеш и родният дом да напуснеш.

Моето дете, обичам те, обичай ме и ти.

Моето дете, винаги ще бъда до теб.

Моето дете, не ме забравяй.

Моето дете, всичко си ми ти.

© Ива Гачкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??