22.07.2017 г., 15:47 ч.

Моето дете 

  Поезия » Друга
415 0 0

Моето дете, ах, как сладко спи върху мен.

Моето дете, още бебе е то.

Моето дете, не бързай ти да порастеш и родният дом да напуснеш.

Моето дете, обичам те, обичай ме и ти.

Моето дете, винаги ще бъда до теб.

Моето дете, не ме забравяй.

Моето дете, всичко си ми ти.

© Ива Гачкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??