28 июн. 2014 г., 19:23

Моето най-синьо птиче 

  Поэзия » Другая
488 0 1

на дъщеря ми - Сара

Нависоко хвърчи, със звезди във зениците,
и почти не докосва земята с нозете си.
Тя е млада и все още не знае за прошките,
но обича и стиска във шепи мечтите си.

И дано е така. Изневяра на мъж да не знае,
да не сети ни ревност, ни болка коварна!
Искам в живота и всеки миг да чертае
пеперудени пътища, да е много обичана!

Да не хленчи, когато се спъне и падне!
Да придържа главата си винаги вдигната!
Дъщеря ми е моето най-синьо птиче!
Нека пери крилата си силна и горда!

© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??