6 дек. 2005 г., 16:07

Мога 

  Поэзия
634 0 2

Мога

Мога да живея без теб,
не си ми нужен за това!
Мога да живея без теб,
не си единствен на света!

Мога да се радвам и без теб,
за мен отворен е света.
Мога да обичам и без теб,
мога да открия любовта!

© Енд ъф флауърс Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??