Dec 6, 2005, 4:07 PM

Мога 

  Poetry
633 0 2

Мога

Мога да живея без теб,
не си ми нужен за това!
Мога да живея без теб,
не си единствен на света!

Мога да се радвам и без теб,
за мен отворен е света.
Мога да обичам и без теб,
мога да открия любовта!

© Енд ъф флауърс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??